Jag hade en dröm, jag älskar poddar och slukar dem som sällskap när jag städar, kör bil, promenerar eller jobbar med saker som inte kräver hjärnverksamhet. Första gången tanken slog mig om en egen podd, en som jag saknade som inte fanns, var i början av året… men då fanns inte tiden. Istället kom Corona och jag började fila på Medlemsprogrammet Sisters Collective. Men nu så blev det verklighet.

Började att lära mig podda i somras och testspelade in några avsnitt och min trailer gick ganska smidigt att göra. Men sedan kom oron över att det inte är tillräckligt bra eller tillräckligt intressant. Att man stör sig på ljudet, hummanden och andra läten jag inte visste att jag hade…. så jag lade podden på hyllan ett litet tag till.

Så igår fick jag två fantastiska mail från Systrar i Sisters Collective som berörde mig på djupet, de vet nog inte om det själva än men det var det som avgjorde att nu första avsnittet ligger ute… min bakgrund i sökandet i att finna den fullkomliga friden och att den egentligen fanns där i mitt hjärta hela tiden.

Så här har jag beskrivit introt och jag hoppas att du vill in och lyssna och jag ber att det ska få beröra dig! ❤️🙏🏼

I det här avsnittet delar jag, Emmeli Ahlander, med mig av min resa mot den sanna, fullkomliga friden. Vad the Perfect Peace och en tro på Jesus innebär för mig i mitt liv och hur det på riktigt förändrat allt. Anledningen till att jag nu skapat konceptet The Perfect Peace, verktygen, kursportalen och systerskapet. Var beredd på en sårbar och känslofylld resa från stress, ofrid och osäkerhet till mod, frid och frihet i Jesus!

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/15904289

Med frid, framgång & frimodighet,

❤️ Emmeli