fbpx

Företagande, Utveckling, Struktur, Nätverk, Ledarskap, Utmaning & Stöd

[ med kristen värdegrund ]

Leaders Collective finns för att vi tillsammans ska stärkas i vårt ledarskap, nå ut, gå i tro & bygga Guds rike.

Varför Leaders Collective?

Du behövs med dina gåvor för att nå ut och hjälpa andra! Leaders Collective är en samlingsplats och ett nätverk för dig som företagare, entreprenör och ledare. En plattform där vår förhoppning är att hjälpa dig utifrån dina behov i ditt ledarskap som företagare. Både mentalt och operativt. Mjuka och hårda delar. Där vi kan dela allt som rör företagande med allt vad det innebär. Där vi i ofta ganska ensamma roller kan möta likasinnade att både stötta och ta rygg på. Hitta beröringspunkter som hjälper varandra men också lära av varandras olika erfarenheter och kunskaper. Vilken styrka det är att stå tillsammans. Det är också tillsammans vi utbreder Guds rike, har framgång och tar auktoritet med excellens i det vi bidrar med i den här tiden. Att vi förstår att vi är viktiga pusselbitar, placerade här av en anledning till att göra skillnad i något så mycket större än oss själva.  

Leaders Collective ger dig nätverk för stöd, konkreta råd och tips inom ett företags olika områden, där vi står stadigt på Guds ord. Inspiration, bollplank och utveckling till dig som företagare och ledare, allt under ett och samma tak. Visst låter det fantastiskt? Just nu har vi stängt för nya medlemmar men skriv upp dig på väntelistan så får du veta när vi öppnar igen. 

Jag vill gå med!

Känner du också en längtan att möta underbara, starka, inspirerande, härliga och modiga företagare?

Visionen

Leaders Collective vill vara ett nätverk och en mötesplats där vi både kan dela livet, företagandet och jobba tillsammans, skapa samarbeten, bli ett kluster av företagare som erbjuder olika typer av tjänster och produkter. Ett nätverk som får synas och ta plats, som blir en kvalitetsstämpel för vår värdegrund och det vi står för och som lyfter fram varje enskild företagare och dess gåvor. Det vi vill åstadkomma både genom våra företag och tillsammans med varandra. En plats där vi får tanka på, lära oss nytt, utvecklas i vårt företagande, stå fasta i tron och i vår förmåga. Här finns kollegor, bollplank, stöd, verktyg som skapar struktur och fokus och övningar som utvecklar och hjälper oss att nå ut, gruppcoaching och masterminds, olika kunskaper, erfarenheter och kompetenser. Ett nätverk där vi tillsammans vill göra skillnad i och genom våra företag. Ett nätverk för dig som vill möta likasinnade som vill gå med Jesus i sitt företag, som vill mer, som vill göra saker med hjärtat. Ett nätverk för dig som vill ge tillbaka och kan dela med- och motgång med. En plats för alla delar som berör företagande och ledarskap som vi kan behöva ventilera. Underbart, eller hur?

Jag vill, men jag har inte tid eller råd!

Det är precis det jag vet och förstår. Som egenföretagare har vi oerhört lite tid i förhållande till allt vi bör och behöver göra. Så många “platser” att fylla och så mycket att ha koll på. Men det är ju precis därför du behöver det här! Det här är ju just för dig, och jag vill att du ska se det lite som en buffé med saker jag serverat till dig som du kan ta del av när du behöver och utifrån dina förutsättningar. Jag ska berätta varför – det här är för dig som behöver:

 • En plats för bollplank, support och affärsutveckling. En plats där du får råd i att utveckla ditt företag, och bolla med andra.
 • En plats där vi tillsammans delar den kristna värdegrunden. Står i gapet för varandra. Utbreder Guds rike, sida vid sida, med våra passioner och gåvor.
 • En plats för nätverkande, samarbeten och ambassadörskap. Vem behöver inte sin tribe av personer som vill stå bakom och backa upp dig? Vilken styrka det blir när vi hittar sätt att stötta varandra, inga vassa armbågar eller konkurrens.
 • Tips och råd av varandra genom att se över t.ex. ditt erbjudande, en text, ditt varumärke och det som gör dig unik. Varumärkesstrategier och grafisk design är mina expertisområden och något jag ser fram emot att stötta dig i.
 • Stöd med att göra saker medvetet, fokusera och prioritera. Stöd att vara modig och gå i tro.
 • Synlighet! Vem behöver inte hjälp med att nå ut? Tänk om fler visste om att vi fanns, de som vi så gärna vill hjälpa med de gåvor och passioner som vi har. Låt det här bli en plats där du får mer synlighet genom att både få en plats för presentation på vår webbsida, genom att gästa vår podcast och dela med dig av dina kunskaper i nätverket som vi kan rekommendera vidare.
 • Kunskap, masterminds, support, coaching. Det är guld värt att ha människor att ta rygg på, människor som gått före, som ställer rätt frågor som ger feedback och nya idéer.
 • En plats för växeldragande. När du känner att det är tufft som företagare, kanske vaknar du upp mitt i natten, då är det fint att ha ett nätverk som står bakom dig och en plats att kunna gå till, prata med, om allt. Och som står med i bön för dig och ditt företag.

Jag är helt övertygad om att det du investerar kommer du att få igen flera gånger om både vad gäller kunskap, tid, ekonomi och engagemang. Att få stå tillsammans var och en i sin kallelse, just i en tid som denna!

det här känner jag i mitt hjärta att jag vill vara med i

Tillsammans kan vi skapa stordåd och stötta varandra på vår Gudagivna väg! 

Jag vet hur det är att som företagare ha många bollar i luften, lite tid och att inte ha någon att bolla med om företagande, nästa steg, prissättning, nå ut och allt man bör kunna och veta för att driva ett företag som blomstrar. Därför finns nu Leaders Collective som en extra service för dig som företagare. Grunden och den personliga delen som rör hela livet finns i Sisters Collective medan denna del fokuserar på företagande och ledarskap. Jag är övertygad om att båda delar behövs i någon form för att vi ska kunna fungera och skapa värde fullt ut och som genererar en blomstrande business.

Kanske känns alla delar viktiga för dig, kanske är olika delar viktiga vid olika tider i din verksamhet, oavsett vill jag skapa möjligheten att göra skillnad både för dig som är med, för varandra och andra på samma gång – skapa ringar på vattnet. Likaväl som vi är med och deltar i andra nätverk och sammanhang vi tror på, kan vi vara med och stötta detta till att vi tillsammans stå upp och utbreder Guds rike och gör skillnad i den här världen, i den här tiden. För när vi bygger vår verksamhet bygger vi också staden. När vi har framgång, har också vår omgivning framgång. ❤️ Vi tar ansvar.

Leaders Collective passar dig som

 • Vill leva i Guds plan och gå med Jesus i vardagen i ditt företag
 • Vill skapa medvetenhet, blomstra och ha framgång i ditt företag
 • Vill utvecklas och ta modiga steg utanför komfortzonen i ditt företag
 • Längtar efter ett nätverk för gemenskap med likasinnade
 • Vill ta mer tid till det du verkligen tycker är viktigt och mindre tid till det andra
 • Vill se ditt värde och kunna ta betalt!
 • Saknar ett bollplank och någon som hejar på och “växeldrar” och som förstår hur det är att vara företagare
 • Vill få råd, stöd och vägledning som hjälper dig att nå ut och skapar ett starkt varumärke 
 • Vill få nya smarta sätt att jobba i ditt företag
 • Vill få mer synlighet och sätt att nå ut, berätta om det du gör och synas på en plattform med andra som delar värdegrund
 • Vill få ta del av relevant kunskap levererad och serverad så att du slipper hålla koll på allt på egen hand
 • Vill göra skillnad genom ditt företag och det du gör
 • Vill ge dig själv utrymme till balans, att må bra så att du kan räcka till för dina nära och kära och de du har runt dig
 • Tror på och vill vara delaktig i ett sammanhang som står för och gör allt detta
 • Har förväntan på vad Gud har för plan för oss företagare och det Han vill göra i och genom oss. 
låter fantastiskt, jag vill gå med!

VAD INNEHÅLLER LEADERS COLLECTIVE?

I Leaders Collective kommer du att få ta del av allt detta:

 1. Digitala och ibland fysiska nätverksträffar på olika teman och områden.
 2. Få tips, redskap, tankar och idéer som Emmeli och andra företagare delar med sig av. 
 3. Ett fantastiskt nätverk och facebookgrupp för daglig interaktion, support, inspiration, utmaning och accountability. Ett nätverk där vi står tillsammans, hjälper, stöttar och finns där för varandra som stöd, bollplank, i bön och som blir varandras ambassadörer. Starkare tillsammans.
 4. Masterminds – träffar digitalt i mindre grupp där vi tillsammans fokuserar på ditt företag utifrån det du står inför just nu och ger dig tips och goda råd och står med i bön.
 5. Gruppcoaching – en slags “hot seat” där jag i grupp coachar en i nätverket. Du får tid att berätta mer om dig och ditt företag och jag ger mina råd och tankar utifrån det du behöver som också kan ge nya insikter och hjälp till de som lyssnar.
 6. Synlighet. Ett nätverk som vill växa och bli starka tillsammans, genom att du och ditt varumärke får lyftas fram både på webbsida med presentation samt genom möjlighet att vara med som gäst i podcasten The Perfect Peace.
 7. Tänk människor som står bakom och hejar på dig och som vill hjälpa dig att ha framgång och lyckas i det du står i.
Allt det här finns tillgängligt för dig som medlem och du väljer själv hur mycket tid och engagemang du vill lägga ner och hur mycket du vill och behöver ta del av. Min rekommendation är att du avsätter tid för affärsutveckling och nätverkande i ditt företag som en viktig del som bygger upp varumärket, utvecklar och som leder till nya jobb och det kommer garanterat ge dig mer energi och kraft till dig som i sin tur ger glädje till de som finns i din närhet.
 
MÖTESPLATS FÖR LIKASINNADE

En gemenskap med likasinnade, där vi möts regelbundet digitalt men också möts fysiskt. Där vi blandar regelbundna nätverksträffar med  workations, ledarskapsdagar, lunchmöten och “masterminds” över Zoom samt vårt digitala forum som är öppet dygnet runt. 

UTVECKLING, UTMANING & SYNLIGHET 

Vi och våra företag mår bra av att utmanas och behöver synas för att nå ut. Det får du möjlighet till bl.a. genom samarbeten, vår webbplats och att gästa vår podcast. Vi blir så mycket starkare tillsammans, och genom att vi hjälps åt och delar vår kunskap med varandra.

MASTERMINDS & GRUPPCOACHING

Masterminds är ett framgångsrikt och konkret sätt där man lyfter specifika utmaningar man som företagare står i och får konkreta råd och tips av varandra. Gruppcoaching är inslag som ger stort värde både för den som blir coachad och den som lyssnar.

Så vad är investeringen?

När vi investerar i saker så prioriterar vi också det. Låt det här bli något du vill prioritera och investera i både för dig personligen men också för ditt företag. För att det ska bli kvalitet och hållbart i längden behöver vi investera i både tid och pengar för det vi tycker är viktigt och värdeskapande. Detta sammanhang hjälper dig att fokusera, stå tillsammans, lyfter frågor som rör alla delar av företagandet.  En plats för att synas och nå ut och ta hjälp av varandra, ett fantastiskt nätverk med likasinnade som både hejar på dig, som tror på dig och vill se dig lyckas och ha framgång. Vi blir ett nätverk som stöttar varandra och står starkare tillsammans för att vi tror på vår övertygelse om att vi med Guds hjälp kan göra den här världen bättre. Vi behövs, just i en tid som denna och vi behöver varandra. 

ja, det här vill jag vara en del av!

FAQ

kan man gå med när som helst?

Leaders Collective har just nu öppet för fler medlemmar, du är varmt välkommen att gå med. Däremot har Sisters Collective enbart öppet vid specifika tillfällen under året.

ÄR DET NÅGON BINDNINGSTID?

Inte i Leaders Collective, däremot i Sisters Collective. Då du får ett fysiskt paket varje kvartal till ett värde av ca 1000 kr så behöver du vara med tre månader för att ha finansierat i det. Avslutar du medlemskapet tidigare kommer en faktura på mellanskillnaden om det är något kvar.

Det pris du har är ditt så länge du är medlem. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det första priset och dagsaktuellt pris gäller. 

kan jag ställa frågor?

Du kan alltid ställa frågor till mig via emmeli@theperfectpeace.se, varje månad kommer vi mötas i medlemsmötet och har samtal ansikte mot ansikte. Behöver du boka tid för att bolla tankar och idéer så kan vi lösa det också, som medlem har du alltid rabatt på alla övriga tjänster jag erbjuder.

måste jag vara kristen och företagare?

Du måste inte vara kristen men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet med Jesus på en central plats i vår vardag och som grund i vår verksamhet.

För att materialet i Leaders Collective ska vara relevant för dig är min rekommendation att du är på väg att starta, har startat eller driver en verksamhet i någon form.

Behöver jag speciell utrustning för att vara med online?

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.

Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Kan man få pengarna tillbaka?

Då du får ta del av materialet direkt och av den här typen av tjänst ger man ingen återbetalning vid ångrat köp. Men är det ändå så att något speciellt har skett så kontakta mig så får vi utgå från ditt specifika fall. Det är mycket jobb, tid och planering bakom medlemskapet och innehållet i medlemsportalen.

Kan man bara vara med i detta utan Sisters Collective?

Det kan du, men det blir samma pris ändå och du får allt det andra materialet som grund och det vi utgår ifrån. Vi måste börja med oss själva för att kunna räcka till, till andra, i våra företag och i vårt ledarskap. Därför kommer detta som en “package-deal”.

Däremot avgör du hur mycket du vill och kan engagera dig i de båda delarna. Beroende på var du befinner dig och vad du behöver just nu.

Jag ser fram emot att stötta dig på Din
– Gudagivna Väg –

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google