Egenvärde, Ledarskap, Uppmuntran, Utveckling, Utmaning, Kreativitet & Systerskap

[ med kristen värdegrund ]

Sisters Collective finns för att vi tillsammans ska stärka vårt inre, leva i Guds plan & bygga Guds rike.

Varför Sisters Collective?

Du är värd att leva Ditt liv fullt ut! En samlingsplats och plattform som bygger upp och stärker ditt inre, en gemenskap med likasinnade som inspirerar och lyfter upp. Kreativa och smarta planeringsverktyg som hjälper dig på vägen. Pepp och engagemang, konkreta råd och tips på livets alla områden grundat i Guds ord. Allt du behöver för att gå din Gudagivna väg under ett och samma tak. Visst låter det fantastiskt?

Ja, jag vill ha mer info

Känner du också en längtan att möta underbara, starka, inspirerande, härliga och modiga medsystrar?

Visionen

En mötesplats där vi tillsammans får dela livet, bli stärkta och uppmuntrade i den kallelse Gud har lagt på våra liv och de gåvor som vi bär. En kunskapsbank med material som bygger upp, stärker och fyller oss med Sanningen. Inspirerande produkter och smarta planeringsverktyg som skapar struktur och fokus i vår vardag. Ett nätverk för dig som vill möta likasinnade som vill gå med Jesus i sin vardag. Som vill mer, som vill göra saker med hjärtat. Som vill ge tillbaka och som vi kan dela med- och motgång med? Högt och lågt, ett ställe där vi får vara oss själva, både med våra unika gåvor och talanger likväl som våra fel och brister. Alla lika värdefulla & viktiga!  Visst låter det amazing?

Jag vill, men jag har inte tid/ork/pengar?

Om du känner så, så vill jag säga jag att har tänkt på dig också. Du som känner att du inte har tid eller ork, kan själv välja hur mycket eller lite tid och energi du vill lägga. Har du ett annat planeringsverktyg och trivs med det så är det bara en liten del av allt som ingår. Vi är alla olika, och vad du behöver just nu vet bara du och Gud. Men jag hoppas att du vill vara en del i detta och ser värdet i att få ta del av dessa delar:

 • Smarta, inspirerande och unika produkter till samma värde av priset du får betala, dvs. 399kr i månaden (13 kr om dagen för andlig och själslig hälsa)
 • Systerskapet, att bygga detta nätverk tillsammans med systrar som vill ta tron på allvar, vara med och växeldra så kraft och energi ska räcka för det liv vi lever.
 • Att få handplockat material och en plattform som förser dig med uppbyggligt material som stärker din vardag på områden som hör livet till.
 • Stötta detta arbete till att få många kvinnor att resa sig upp, komma i funktion, se sitt värde och komma närmare Gud och Varandra. 

Kanske känns alla dessa fyra delar viktiga för dig, kanske är olika delar viktiga vid olika tider i livet, oavsett vill jag ge dig möjligheten att göra skillnad både för dig som är med, för varandra och andra på samma gång. Likaväl som vi stöttar andra organisationer och sammanhang vi tror på, kan vi vara med och stötta detta till att få många kvinnor att resa sig upp och komma närmare Gud och Varandra. ❤️

det här känner jag i mitt hjärta att jag vill vara med i

Tillsammans kan vi skapa stordåd och stötta varandra på vår Gudagivna väg! 

Är du nyfiken på vad som kan hända när vi regelbundet tar del av material som fyller oss med Sanningen och när vi som Systrar står tillsammans, växeldrar, beskyddar, hjälper och stöttar varandra med våra styrkor medan vi är på Vår Gudagivna Väg mot våra drömmar och mål?

En mötesplats där vi får handplockat material och vägledning grundat i Guds Ord, för alla delar av livet så att vi kan blomstra – det vill jag bidra med framöver. Vi har kommit olika långt på vår väg. En del av oss kanske precis har börjat ta våra stapplande steg i längtans riktning medan andra inte funnit sin väg än. Kanske har du kommit en bit på väg och en del av oss står mitt i vår livskallelse. Oavsett kan vi ta rygg på och finnas där för varandra: Uppmuntra, peppa, stötta, dela livet och bana väg tillsammans!

Var tredje månad kommer du att få ett paket med Pure Grace samt ytterligare en av böckerna i serien The Perfect Peace. Dessutom följer det med en bok och andra inspirerande produkter, handplockade för periodens teman som peppar, bygger upp och hjälper dig i din vardag.

Sisters Collective passar dig som

 • Vill leva i Guds plan och gå med Jesus i vardagen
 • Vill leva i din fulla potential
 • Vill ta modiga steg utanför komfortzon mot din innersta längtan
 • Längtar efter ett nätverk för gemenskap med likasinnade
 • Vill ta mer tid till det du verkligen tycker är viktigt
 • Vill vara mer frimodig
 • Saknar ett bollplank och någon som hejar på och ”växeldrar” i din vardag
 • Vill ha smarta, inspirerande och kreativa produkter och material som bygger upp och hjälper dig i din vardag
 • Vill resa dig upp, inta din plats och göra skillnad genom den du är och med din passion och dina gåvor som Gud lagt ner i dig
 • Vill ge dig själv utrymme att må bra så att du kan hålla för dina nära och kära och de du har runt dig
 • Du har svårt att få tiden att räcka till och vill ha ett bra ställe att tanka på, på istället för en helt utspritt
 • Vill investera och stötta ett sammanhang som står för allt detta
låter perfekt, jag vill gå med!

VAD INNEHÅLLER SISTERS COLLECTIVE?

Allt detta ingår i Sisters Collective

Du får också ta del av ett sammanhang där visionen är att vi alla kommer i funktion i det som Gud har tänkt för oss var och en, och där vi får stöd och gemenskap på vägen. Varje månad fokuserar vi på ett område i ”Livshjulet” och som medlem kommer du bland annat att få ta del av allt detta:

 1. Välkomstvideo med presentation av månadens tema
 2. Föreläsning/workshop/intervju av Emmeli eller gästexpert utifrån temat
 3. Digitalt arbetsmaterial
 4. Facebook-grupp för samtal och bokcirkel, tips och inspiration
 5. Medlemsmöte via zoom en gång i månaden
 6. Rekommendationer på undervisning, bibelläsingsplaner och poddar, utifrån temat
 7. Spellistor via Spotify
Allt det här finns tillgängligt för dig som medlem och du väljer själv hur mycket tid och engagemang du vill lägga ner och hur mycket du vill ta del av. Min rekommendation är att du lägger åtminstone en timme i veckan på det här. 
MÖTESPLATS FÖR LIKASINNADE

En gemenskap med likasinnade, där vi kommer att ha såväl fysiska träffar i framtiden som regelbundna medlems-träffar över Zoom samt vårt digitala forum för daglig interaktion.

UTVECKLANDE MATERIAL SOM LYFTER & STÄRKER

En plattform för handplockat och skräddarsytt material på ämnen som rör hela livet. Varje månad ett nytt tema och med material som bygger upp och stärker dig. 

INSPIRERANDE PRODUKTER & PLANERINGSVERKTYG

Varje kvartal skickas ett nytt härligt paket ut. Produkter och planeringsverktyg som peppar och uppmuntrar dig i din vardag och som hjälper dig att skapa struktur och hålla dig till planen.

Så vad är investeringen?

Jag tror, att när vi investerar i saker så prioriterar vi också det. Det gäller både för dig som ser värdet av och visionen av det vi kan skapa tillsammans och det jag har planerat för dig. Det gäller också för mig för att kunna leverera det jag upplever att Gud har tänkt, skapa kvalitet, engagemang och hållbarhet i längden och över tid. Dock vill jag att det alltid ska vara en rimlig summa de flesta har råd med om man prioriterar. Det du betalar kommer du också att få i form av värdet i produkter, en del helt unikt skapade för detta nätverk från The Perfect Peace och EA Design, du får också en bok till bokcirkeln. Du får alltså tre delar till priset av en del. 

I dagsläget talar vi om ca 13kr per dag på din andliga och själsliga utveckling och hälsa tillsammans med Systrar i Herren. Oavsett om priset kommer att behöva höjas i framtiden så kommer du att behålla ditt pris som du går in med så länge du är med. Priset för att gå med i Sisters Collective är endast 399 kr/ mån. Dess värde är betydligt högre än så, en investering för livet. ❤️🙏🏼

jag vill gå med så fort det öppnar igen!

KÄRLEK FRÅN SYSTRAR

Jag bara märker hur den Heliga Ande 🕊lägger orden i din mun! Man bara suger i sig…. Detta är så underbart Emmeli 🙏🏼❤️!

JOHANNA

Jag läser mot en magisterexamen och kör vidare med en master 😘 tack! Du har peppat mig! Vill jobba med det som jag brinner för.

MARIA

Underbart peppbrev!!! Finner liksom inte ord just nu men ord som kommer i mitt huvud är…. starkt, uppmuntrande, fyllt med kärlek och tro…. Fortsätt göra det du gör!!!… för du gör det så otroligt bra! 🙌🤗

 ANNA-CARIN

Inspirerande och genomtänkt material. Emmeli är så lugn och harmonisk när hon levererar sina workshops.

ULRICA

Tack Emmeli för de uppmuntrande Peppbreven från dig, så bra! ❤️

ANNELI

”WOW, TACK!! 💎 Jag lyssnade på workshopen inatt när jag fixade lite här hemma & kan bara säga, wow, det här är helt perfekt för mig. Jag kommer att se det flera gånger om & skriva in i boken framöver. Ser t.ex. på det just nu igen 🥰 & jag har redan börjat fundera på mina drömmar 🙂 

ANNA-KARIN

En fantastisk workshop som hjälper mig att sätta fingret på vad som är viktigt i livet och hur jag ska göra för att växa i det jag är ämnad för.

MARIA

Tack för ditt engagemang och som inspiratör.

GUNILLA

Rekommenderar varmt! Man blir så välsignad att lyssna på Emmeli. Hennes arbete är verkligen ledd av den helige Ande. ❤️

SHABNAM

FAQ

kan man gå med när som helst?

Nej, detta nätverk öppnas endast under några dagar, tre gånger per år. Inför varje ny säsong har du chans att gå med (mar, juni, sept, dec). Däremellan är det fullt fokus på medlemmarna i nätverket.

ÄR DET NÅGON BINDNINGSTID?

Egentligen inte. Men då du får ett fysiskt paket varje kvartal till ett värde av ca 1000 kr så behöver du vara med tre månader för att ha finansierat i det. Avslutar du medlemskapet tidigare kommer en faktura på mellanskillnaden om det är något kvar.

Det pris du har är ditt så länge du är medlem. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det första priset och dagsaktuellt pris gäller. 

kan jag ställa frågor?

Du kan alltid ställa frågor till mig via emmeli@theperfectpeace.se, varje månad kommer vi mötas i medlemsmötet och har samtal ansikte mot ansikte. Behöver du boka tid för att bolla tankar och idéer så kan vi lösa det också, som medlem har du alltid rabatt på alla övriga tjänster jag erbjuder.

måste jag vara kristen?

Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet men där Jesus har en central plats i vår vardag.

Behöver jag speciell utrustning för att vara med online?

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.

Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Kan man få pengarna tillbaka?

Jag ger ingen återbetalning om du ångrar ditt köp.
Det är mycket jobb, tid och planering bakom medlemskapet och innehållet i medlemsportalen.

Jag ser fram emot att stötta dig på Din
– Gudagivna Väg –

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google